Kasteelhotels.be

Château de Harzé in Harzé, België

Kasteelhotel | Rue de Bastogne 1 – 4920 Aywaille, België – België | Website

Stijlvolle overnachting in Château de Harzé
  • Historisch kasteel
  • Met restaurant
  • Gelegen in de Ardennen

In stijl genieten en een prachtige omgeving van de Ardenen ontdekken doe je vanuit het Château de Harzè. Je overnacht in een historisch kasteel, dat in het pittoreske dorpje Harzé is gelegen.

Het beschikt over een ruim terrein met een monumentale fontein en een eigen restaurant. Vanuit het hotel wandel je over het grote terrein en sta je even stil bij het klaterende water van de fontein. In de directe omgeving maak je een keuze uit diverse activiteiten, zoals kanovaren, fietsen, wandelen of midgetgolf.

Maak in de avond kennis met authentieke culinair hoogstaande gerechten in het eigen restaurant. Maak een keuze uit een van de vaste menu´s en laat deze vergezeld gaan van een heerlijke wijn. Het restaurant van Chateau De Harzé beschikt over een rustig terras op de binnenplaats, waar je bij mooi weer op dineert in een aangename sfeer.

De omgeving is ideaal om te wandelen of te wandelen en Domaine de Palogne, op iets meer dan 10 minuten rijden van het hotel, biedt kajakken, fietsen en nog veel meer buitenactiviteiten. Op 25 kilometer afstand ligt de bekende plaats Durbuy. En de dierentuin Le Monde Sauvage ligt op 15 minuten rijden van het hotel.

↓ Hier Vind Je De Beste Prijzen ↓