Kasteelhotels.be

Chateau de la Poste in Maillen, België

Kasteelhotel | ★★★ | Ronchinne 25, 5330 Maillen – België | Website

Bijzondere overnachting in Chateau de la Poste
  • Schitterende locatie op de heuvel
  • Groot terrein voor activiteiten
  • Kindvriendelijk

Château de la Poste ligt aan de voet van de Belgische Ardennen op een 42 hectare groot domein, Domaine de Ronchinne. Dit kasteel geeft een mooi uitzicht op de heuvelachtige vallei met omringende bossen. Op het hotelterrein kunt u onder andere wandelen, fietsen, minigolfen en tennissen.

Chateau de la Poste dateert uit 1884 en ligt op slechts 4 km van het pittoreske dorp Crupet. Het beschikt over elegante kamers, een restaurant, een lounge en een terras met panoramisch uitzicht op de Belgische streek Condroz.

Het hotel heeft ook een recreatieruimte met tafelvoetbal-, biljart- en airhockeytafels. Verder biedt het hotel in de omgeving tal van activiteiten, zoals fakkelwandelingen, tennissen en midgetgolfen.

Het restaurant van dit kasteelhotel serveert elke dag een ontbijt met lokale producten van de boerderij, ’s Middags en ’s avonds kunt u in het hotel-restaurant Chez Clémentine genieten van regionale en internationale gerechten. Proef ook zeker de heerlijke tapas en kies voor een passende wijn bij uw maaltijd.

Met mooi weer is het goed toeven op het zonnige terras of in de Japanse tuin.

Voor de kinderen is er een binnenspeelplaats en bij de receptie kun je gratis een fiets huren.

De steden Dinant en Namen zijn met de auto in 20 minuten te bereiken. Rochefort, waar zich de Grot van Lorette bevindt, ligt op minder dan 40 minuten rijden van het hotel. U kunt gratis gebruikmaken van de fietsen van de accommodatie om de omgeving en het park te verkennen.

↓ Hier Vind Je De Beste Prijzen ↓