Kasteelhotels.be

Kasteel / Chateau de Vierset in Vierset-Barse, Belgie

Kasteelhotel | ★★★ | Rue la Coulée 1 – 4577 Vierset-Barse – België | Website

Heerlijk overnachten in Kasteel / Château de Vierset

Een kasteel overnachting in het prachtige Kasteel / Chateau de Vierset in het landschap van de Ardennen. De kasteelkamers zijn ondergebracht in de voormalige koetshuizen en zijn voorzien van een prachtige parketvloer. Aan het plafond bevinden zich nog authentieke houten balken. Het combineert de unieke historische elementen van het kasteel met een rustgevende sfeer en ruime kamers

Het indrukwekkende kasteel wordt bijna volledig omringd door een gracht. Dat geeft je nog meer het gevoel op een bijzondere plek te zijn. In deze omgeving kom je volledig tot rust en maak je indrukwekkende wandelingen of fietstochten door het glooiende landschap.

Op de binnenplaats ligt een groot zonneterras op het zuiden, waar gasten heerlijk tot rust kunnen komen en bij mooi weer kunnen genieten van de zon. Er is gratis eigen parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de lounge van Château de Vierset. Restaurants zoals La Roseraie en Le Coq aux Champs liggen op nog geen 10 minuten rijden van het hotel.

↓ Hier Vind Je De Beste Prijzen ↓