Kasteelhotels.be

Hoe een man een romantisch weekend met wellness plant

Er zijn veel mogelijkheden om je vrouw, partner of nieuwe vlam te verrassen met een romantisch weekend. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Kerstmis of Valentijnsdag, dit cadeau zal zeker goed verlopen – als het goed gepland is. Hier zijn onze tips vanuit een vrouwelijk perspectief, zodat er niets mis kan gaan.

Het eerste wat je moet doen: boek een Kasteel overnachting met wellness

Voor een vrouw betekent romantiek vooral dat de man aan haar welzijn denkt.  Over wie ze is, wat ze leuk vindt en wat ze romantisch vindt. Dat hij de moeite zou nemen om een kasteel overnachting met wellness te plannen. Creativiteit en details zijn net zo belangrijk bij de planning. Dus pas op: Veel geld uitgeven voor een ketenhotel al droomt je liefje van de kasteel. Start op tijd met plannen.

Keuze van de bestemming van een kasteel overnachting met wellness

Natuurlijk moet de man de voorkeuren van de vrouw kennen! Houdt ze van een bepaald land in het bijzonder, is ze meer geïnteresseerd in natuurbelevenissen dan in musea, houdt ze van shopping tours of is ze een eco-freak? Moet het een stedentrip zijn of een verblijf aan in de natuur? Maar in principe kun je overal een romantisch weekend organiseren, zolang je maar rekening houdt met de voorkeuren van je partner. Kasteelhotels met zwembad en wellness is vrijwel altijd een succes.

Het is vooral leuk om een bestemming te hebben waar precies in het geplande weekend iets gebeurt waar de geliefde bijzonder geïnteresseerd in is. Dit kan een tijdelijke kunsttentoonstelling zijn of een openluchtconcert van je favoriete band, maar ook een kasteel overnachting met wellness is een geweldige ervaring voor je geliefde.

Waar een kasteel overnachting met wellness boeken?

Een romantisch Kasteel overnachting met wellness is natuurlijk cruciaal. Een klein, typisch boetiekhotel of een torenkamer in een oud kasteel zijn altijd romantischer dan een typische hotelkamer in een reusachtig hotel vol met reisgezelschappen. Als er roomservice met ontbijt op bed is, is dat des te beter. Romantische alternatieven zijn een berghut met open haard, een strandhuisje met uitzicht op zee of een zeiljacht in een eenzame baai. Een gezellig samenzijn is hier gegarandeerd.

Wat je ook kiest, je kunt een beetje extra romantiek toevoegen aan een kasteel overnachting met wellness: bij aankomst vind je een flesje van je favoriete drankje, bloemen in je favoriete kleur of een ander persoonlijk ding. Alleen niet het standaard boeket van het hotel. Rozenblaadjes op het bed zijn ook een beetje afgezaagd, tenzij je de rozenblaadjes – die je van thuis hebt meegenomen – uit je zak haalt en met een groot gebaar op het bed strooit.

Kasteel overnachting met wellness: Massage voor koppels

Klassiek, Thais, Hot-Stone, met olie, met chocolade, met honingmelk – er zijn talloze mogelijkheden om het lichaam te verwennen met massages tijdens een luxe overnachting in de Ardennen. De meeste hotels met wellnessruimtes hebben een kleurrijk programma van massages waarmee je iets goeds voor jezelf en je partner kunt doen. Er zijn ook kasteel hotels die speciaal ontworpen zijn voor reizende koppels en die veel extra’s bieden en bijna elke wens kunnen vervullen. Zo kun je samen een heerlijk ontspannen wellness dag doorbrengen. Daarna kun je je verder ontspannen in de sauna of drijven in de whirlpool.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *