Kasteelhotels.be

Luxe overnachting in een luxueus hotel in de Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een luxe hotel in de Belgische Ardennen? Op Kasteelhotels vind je de beste kasteelhotels in de Belgische Ardennen. Geniet van een zeer bijzondere vakantie in een van de door ons geselecteerde luxe kasteelhotels.

De beste kasteelhotels in de Ardennen onderscheiden zich door hun uitstekende service en hun mooie faciliteiten. In een luxe kasteelhotel in de Ardennen kun je je ontspannen en laten verwennen.  Met onze exclusieve specials kun je een luxe vakantie in de Ardennen boeken tegen een lagere prijs en profiteren van diverse extra’s.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een VIP upgrade of een gratis diner in het luxe kasteelhotel van je keuze? Tip: Een verblijf in een van de mooiste luxe kasteelhotels in de Ardennen is ook een geweldig cadeau-idee voor een geliefde. Boek nu een van onze luxe hotels en kijk uit naar een onvergetelijk verblijf met een luxe overnachting in de Ardennen!

Kasteelhotel: een luxe overnachting in de Ardennen

Breng een sprookjesachtige vakantie door in een kasteel of landhuis in de Belgische Ardennen! Een overnachting in een kasteel heeft een heel bijzondere flair en voelt aan als een reis door de tijd. Laat je fascineren door het comfort en de prachtige inrichting van de historische gebouwen. Op Kasteelhotels.be vind je tal van kasteelhotels en majestueuze landhuizen in de Belgische Ardennen. Zoek en boek nu je favoriete luxe overnachting in de Ardennen voor een redelijke prijs.

Faciliteiten en dingen om te doen tijdens een luxe overnachting in de Ardennen

Kies bijvoorbeeld voor een kasteelhotel en ervaar een luxe overnachting in de Ardennen. De belangrijkste schoonheid van het kasteel ligt in het ronddwalen en het bewonderen van het prachtige gebouw met zijn doolhof van weelderige kamers en zalen met hun indrukwekkende wandtapijten, plafonds en prachtige antieke meubels en kunstwerken, met als hoogtepunt de kapelzaal en een bijzonder sfeervolle theaterzaal. Een kasteel trekt vaak veel dagjesmensen en velen brengen hun tijd door op het grote aangelegde terrein aan de oevers van het water, een mengeling van gazon, park, bos en wijngaard, met paden, zitjes, vijvers, een eeuwenoud mausoleum en eeuwenoude bomen. De bezoekers vertrekken rond 5 uur ’s avonds en dan is het park helemaal van jou. Ga wandelen en geniet vervolgens van je luxe overnachting in de Ardennen.

Romantisch programma tijdens een luxe overnachting in de Ardennen

Natuurlijk is het programma ook aangepast aan de voorkeuren van je geliefde. Maak in ieder geval geen te dicht opeengepakt programma, want haast laat geen ruimte voor romantiek, integendeel! Dus vooral ’s morgens niet haasten en rustig en uitgebreid ontbijten voordat je op pad gaat. Wandelingen hand in hand zijn altijd romantisch, vooral laat in de avond. Of het nu gaat om de smalle steegjes van een oude stad, langs een drukke promenade, door een eenzaam bos of een mooi park – het is een kwestie van smaak. Maar het moet niet te druk zijn, want dat voorkomt spontane strelingen. Een diner bij kaarslicht is altijd een goede keuze, of het nu in een kasteelrestaurant is of op een eigen terras. Zelfs een picknick inclusief en na zonsondergang genieten op een eenzame open plek in het bos is geweldig tijdens een luxe overnachting in de Ardennen.

Wijnproeverij tijdens een luxe overnachting in de Ardennen

Vakantie betekent altijd “tijd hebben voor dingen waar je anders geen tijd voor hebt” en wees nu eerlijk tegen jezelf – wanneer heb je voor het laatst genoten van een goede wijn met je geliefde? Een wijnproeverij, in de Ardennen geeft je een opwindende ervaring op verschillende niveaus: Ten eerste, goede wijn is gewoon leuk en een wijnproeverij is een geweldige ervaring. Ten tweede maakt alcohol de tong los en dat leidt, zoals bekend, tot de beste gesprekken, en ten derde is een wandeling door de wijngaarden met een wijntje op gewoonweg het perfecte tijdverdrijf op een korte romantische vakantie.

Ook interessant om te lezen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *