Kasteelhotels.be

Origineel overnachten in België

Wil je origineel overnachten in België? Kasteelhotels zijn uniek en bijzondere accommodaties om in te blijven slapen. Kasteelhotels hebben vaak ruime kamers, zijn omgeven door mooie tuinen en hebben een lange geschiedenis. Er zijn vele Belgische kastelen waar je gastvrij wordt ontvangen. Ons land heeft in de Ardennen en Limburg mooiste kastelen voor een originele overnachting in België. De volgende 5 kasteelhotels raden wij aan:

3x origineel overnachten in de Ardennen, België

Belgische Ardennen is een mooie en leuke locatie voor een unieke overnachten in de natuur. Vooral de omgeving van Laforêt, Dinant en Namen zijn erg aantrekkelijk om te verblijven. Origineel overnachten in de Ardennen kan voornamelijk in de 3 kastelen die wij aanraden. Deze zijn van alle luxe voorzien om je overnachting nog specialer te maken.

Kasteel La Sapinière in Laforêt

Prachtig gelegen in de Ardennen, vlak bij Bouillon en Sedan (wat een bezoek waard is). De groene omgeving is ideaal voor wandel- en fietstochten. Gratis parkeren bij dit hotel. La Sapinière is het kasteelhotel in Laforêt.

Castel de Pont-à-Lesse in Dinant

Gelegen dicht bij Hasselt en Maastricht. Een prachtig kasteel om in te blijven slapen. Ook kan je heerlijk eten in het restaurant. Geniet van fietsen en wandelen in de omgeving. Kasteel Pont a Lesse is het kasteelhotel in Dinant.

Chateau de Namur in Namen

Bovenop een berg met panoramisch uitzicht is dit een bijzondere locatie om te verblijven in de Ardennen. Daarnaast heeft het een gastronomische keuken om heerlijk in te dineren. Volop genieten van een verblijf in Chateau de Namur, het kasteelhotel in Namen.

2x origineel overnachten in Limburg, Belgie

Belgische Limburg heeft ook bijzondere kastelen om te overnachten. Groot voordeel is dat je nabij Hasselt en Maastricht verblijft, en ideaal voor een uitje naar deze leuke steden tijdens je verblijf.

Kasteel Wurfeld in Maaseik

Romantische overnachten kan zeker in dit kasteelgebouw en schilderachtige omgeving vol kunstwerken. Het heeft een restaurant om lekker in te eten. Verblijf ook een nacht in Kasteel Wurfeld, het kasteelhotel in Maaseik.

Kasteel Pietersheim in Lanaken

Bijzonder kasteel met kasteeltuin om heerlijk tot rust te komen. Extra luxe kamers beschikbaar met eigen zithoek en bureau. Kwartier rijden van Maastricht wat ideaal is voor een dagtochtje. Het Kasteel Pietersheim is het kasteelhotel in Lanaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *