Kasteelhotels.be

Tips voor het boeken van een kasteel overnachting met kind

Een nacht doorbrengen in een kasteel met kind staat bovenaan de reislijst van veel families die België bezoeken. Inderdaad, het is moeilijk om een land te vinden dat bevorderlijker is voor de volledige kasteelervaring dan het prachtige België. Met een duizelingwekkend aantal kastelen en een reputatie van gezinsvriendelijkheid lijkt België ontworpen om prinsen en prinsessen in wording te plezieren. Wanneer je echter daadwerkelijk probeert om een kasteel overnachting met kind te boeken, kan het zijn dat je niet weet waar je op moet letten. Niet alle kasteelhotels zien er echt uit als kastelen, niet allemaal staan ze open voor boekingen (sommige zijn alleen voor privé-evenementen) en slechts een handjevol ervan is echt geschikt voor gezinnen!

Kastelen die geschikt zijn voor gezinnen

Wist je dat niet alle Ierse kasteelhotels geschikt zijn voor kinderen? Op deze pagina delen we onze uitgekozen selectie van gezinsvriendelijke kasteelhotels in België waar je met het hele gezin van kunt genieten. Weelderige interieurs zijn een van de elementen die de Belgische kasteelhotels zo aangenaam maken om in te verblijven! Ze vallen allemaal in een 4-sterren of 5-sterren categorie, maar laat je niet afschrikken door hun prachtige terrein en interieur, als je met een budget reist!

Terwijl je zeker in bent voor een kasteelovernachting met zwembad, bieden de kastelen vaak redelijke familiepakketten en zelfs budgetvriendelijke opties. Deze zijn meestal in de vorm van familiekamers buiten het hoofdkasteel maar binnen het terrein en kunnen een charmant compromis zijn, vooral voor grotere groepen. Een verblijf in een onderdeel buiten het kasteel betekent meestal dat je nog steeds toegang hebt tot de voorzieningen en het vermaak van het kasteel en dat je in het hoofdrestaurant een maaltijd kunt nuttigen die geschikt is voor een koning. Dus wat je budget ook is, neem een kijkje!

Kies het juiste verblijf voor een kasteel overnachting met kind

Je hebt diverse keuzes voor kasteel overnachtingen met, bijvoorbeeld suites, waarbij de klassieke tweepersoonssuite de keuze is voor wat betreft weelde en pure romantische schoonheid. De ouders kunnen slapen in het grote hemelbed, terwijl de anderen kunnen slapen in twee eenpersoonsbedden. Of neem een familie suite met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden in een grote ruimte. De kinderen kunnen hier prima spelen en hun energie kwijt.

Zorgeloze kasteel vakantie met kinderen in de Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk kasteel voor je gezinsvakantie in de Belgische Ardennen? Ontdek ons ruime aanbod aan kasteelhotels en vind het juiste voor je gezinsvakantie. Breng een ontspannende reis door met het hele gezin en boek een geschikt kinder- of babyhotel op. Met onze exclusieve topaanbiedingen en unieke aanbiedingen vind je zeker de juiste accommodatie voor jou. Verspil niet veel tijd aan het zoeken naar accommodatie die geschikt is voor gezinnen: Wij hebben kindvriendelijke accommodaties en in Belgische kastelen tegen een onweerstaanbaar lage prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *